luni, 27 mai 2013

Sudura polipropilena in doi pasi

La acest tip de sudura polipropilena , realizata in tandem cuprinzand trei serii . Fiecare serie necesita mai multi pasi de lucru. In continuare va vom prezenta intaia serie care cuprinde urmatori pasi de lucru:
-pasul 1: vom masura tevile la dimensiunea pe care o dorim, in acelasi timp nu trebuie sa ezitam dimensiunile zonelor de imbinare, dimensiunea fiind data de toleranta pe care o are piesa de legatura tubulara cu ajutorul careia se face prelungirea in interior,
-pasul 2: urmeaza taierea tevilor cu o foarfeca speciala si folosirea tevilor cu inseratie de fibra compozita care ne prezinta un rol in prelucrarea dilatarilor.

miercuri, 15 mai 2013

Service auto vs magazin online

Pe langa atitudinea mizerabila (cel putin) a angajatilor din maretele service-uri auto - si nu, nu am sa dau nume - preturile pieselor de schimb sunt cel putin gigantice. Si mi-am dat seama de asta doar comparand pretul de service al unui filtru de aer Bosch cu pretul aceluiasi filtru de aer comercializat pe revaland.ro.

Va puteti imagina ca acelasi produs, luat probabil din acelasi depozit, evident-acelasi producator poate fi de 3 ori mai scump la service-ul unei reprezentante?

Ei bine, nu pot face altceva decat sa recomand achizitia de piese auto online.